Postimehe otsepilt: pühapäeval toimus Ruilas selle suve teine MK-etapp koolisõidus

Eesti Ratsaspordi Liit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädalavahetusel näeb Ruilas jälle kõrgetasemelist koolisõitu, kui laupäeval ja pühapäeval peetakse Eesti ühel paremal võistlusväljakul rahvusvahelist koolisõiduvõistlust, mille raames toimub ka maailmakarika etapp. Pühapäevasest võistlusest näeb otseülekannet ka Postimehe veebis.

Tänavune suvi pakub meie koolisõidufännidele suurepärast võimalust nautida maailmatasemel esitusi kodus lausa kaks korda. Muidu Tallinn International Horse Show kavas olnud koolisõidu MK-etapp toodi üle suvisele ajale ja toimub nüüd Ruilas. Rahvusvahelisest võistlusest on oodatud osa võtma Eesti, Valgevene, Soome, Läti, Ukraina, Venemaa ja Norra ratsanikke. Lisaks saavad kohalikud sportlased osaleda ka rohkearvulistes rahvuslikes klassides ning toimub ka Noorhobuste Tšempionaat koolisõidus.

Võistluspäevad algavad juba kell 8.00  ja kestavad hilisõhtuni. Pühapäevastest rahvusvahelistest klassidest näeb otseülekannet ka Postimehe veebis. MK-etapp algab pühapäeval orienteeruvalt kell 13.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles